Rijbewijs B

Deze Mercedes A 180d heeft een elegant uiterlijk, en is het een zeer vriendelijke auto, die zich overal handig laat besturen.  Bovendien is hij uitgerust met alle moderne snufjes om het rijcomfort optimaal te maken. Ideaal om ervaring op te doen in het verkeer!

Rijbewijs AM

Volgens ons is deze Generic 125 het beste voertuig om in één keer je rijbewijs AM te halen.  Uiteraard is het een bromfiets van de klasse B (49,99cc) met automatische versnellingen, wat ideaal is om alle manoeuvres in één keer goed uit te voeren.

Rijbewijs A1 / Code 372

Een Kawasaki Z125 (125 cc) is een stoere jongen met een peperkoeken hartje.  Met zijn 6 versnellingen is het perfect mogelijk om àlles te doen wat nodig is om een rijbewijs A1 te behalen, of om de code 372 op je rijbewijs B toe te voegen.

Rijbewijs A2

Om op een vlotte manier je rijbewijs A2 te halen, hebben we deze Kawasaki Z650 met beperkt vermogen (< 35kW) ter beschikking.  Een prachtige machine, die uitermate geschikt is om in één beweging het rijbewijs te halen.

Rijbewijs A

Als je meteen voor het rijbewijs A wilt/kan gaan, dan hebben wij deze Kawasaki Z650 ter beschikking.  Reeds vele mensen maakten gebruik van dit soort motor om hun rijbewijs A te behalen, en nog nooit klachten gehad!

Rijbewijs BE

Zonder zorgen naar je rijbewijs B+E te gaan?  Daarvoor hebben we een gloednieuwe aanhangwagen, die zeer soepel reageert, en haast gemaakt lijkt om achter de Mercedes A180d te hangen.

Rijbewijs C

De DAF LF55 heeft 8 versnellingen, maar dat is zeker geen enkel probleem om je rijbewijs C te halen.  Dit voertuig laat zich zeer eenvoudig besturen, en is een prima voertuig om vlot alle manoeuvres en de openbare weg te overwinnen, op weg naar je rijbewijs!

Rijbewijs CE

Laat je niet imponeren door deze Renault Magnum: dank zij de automatische versnellingsbak en vele andere technische hoogstandjes is het zeker geen onmogelijke opgave om met deze reus je rijbewijs C+E te behalen!